MARDİN / MİDYAT - Midyat Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

20 Kasim Dünya Cocuk Hakları Günü kapsamında okulumuz öğretmenlerinden Nazan Atalay Algan 8 ve 9. Sınıf öğrencilerine,  BM Çocuk Hakları sözleşmesi ile Islam'da cocuk haklarinin neler olduguna yönelik bir sunum gerçekleştirmistir.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümü...

Kas

Midyat Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak öğrencilerimize kitap okumanın faydalarını anlatarak onları okumaya teşvik etmek amacıyla Kitap Okuma Yarışmasını başlatıyoruz.

Ekm

Sınav haftası sinema molası.. Okulumuz öğretmenlerinden Nazan Atalay Algan ve Ceylan Aydın 10 C sınıfı öğrencilerini Altunkaya Halk Kütüphanesine götürerek kütüphane görevlileri eşliğinde kütüphaneyi gezdirip öğrencilere bilgi vermişlerdir.

Ekm

Okulumuz öğretmenlerinden Gülüzar TANRIVERDİ, Berrin PEHLİVAN, Ferda AKARSU, Özay OTLU ve Enes ANBER tarafından Cumhuriyet ve Atatürk temalı  100. Yıl Programı hazırlandı

Ekm

VAKTI KUSANMAK projesi kapsamında Meslek Dersleri öğretmenlerimizden Aynur Aksoy ile Nazan Atalay Algan Önder Imam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneğine öğrencilerle ziyeret gerçekleştirdi.

Ekm

Meslek dersleri öğretmenlerimizden Zeynep Uslu,Nazan Atalay Algan ve Aynur Aksoy hocalarımız tarafından İmam Hatip Liselerinin Kuruluş Yıldönümü Programı gerçekleştirildi.

Ekm

Midyat Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak iman varsa imkân da vardır diyerek karınca misali İsrail zulmü altındaki Filistin'e maddi anlamda bir destek sunmak için kermes yapmaya karar verdik.

Eyl

2023 YKS sonuçlarına göre üniversitelere yerleşen öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.