MARDİN / MİDYAT - Midyat Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

GEZİYORUM-ÖĞRENİYORUM-EĞLENİYORUM

GEZIYORUM ÖĞRENİYORUM EĞLENİYORUM

Midyat Kız İmam Hatip Lisesi Olarak eğitim öğretim faaliyetlerini her yerde surdurmeye devam ediyoruz.

Ogrencilerimizi okul sınırları dışına çıkararak, Midyatta egitim ogretimi destekleyici faaliyet yürüten merkezleri ve çalışma ortamlarını görmelerini,

tanımalarını ve bu sayede istifade etmelerini sağlamak amacıyla okulumuz öğretmenlerinden

Aynur Aksoy ve Nazan Atalay Algan 11. Sınıf öğrencileri ile öncelikle Midyat Gençlik Merkezine ziyarette bulundular.

Ogrenciler genclik merkezinde faaliyet gösteren resim, müzik, zeka oyunları, fotoğrafçılık,el sanatları vb. kurslar ile

çalışma salonlarını gezerek hocalardan bilgi almis üyelik gerçekleştirmek isteyen öğrencilerin üyeliklerine yardımcı olunmuştur.

Daha sonra Altunkaya Halk Kütüphanesi ziyaret edilerek öğrencilerin eğlenmesi ve dinlenmesi amacıyla sinema gösterisi ile gezi tamamlanmıştır.

12-01-202412-01-202412-01-2024

Yayın: 12.01.2024 - Güncelleme: 12.01.2024 10:09 - Görüntülenme: 122